Menu Bill Papas

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Περισσότερες Φωτογραφίες από τα παλιά!!!

Print Friendly and PDF

   Δημοσιεύονται κάποιες ομαδικές φωτογραφίες από τη ζωή μας στη Σχολή. Υπάρχουν και επεξηγηματικοί υπότιτλοι. Η φωτογραφίες είναι ότι καλύτερο μπόρεσα να μαζέψω με μοναδικό κριτήριο να είναι ομαδικές και να αφορούν τη Τάξη μας.
    Στον Image Slider οι φωτογραφίες εναλλάσσονται χρονικά. Όταν μετακινήσετε το ποντίκι πάνω σε μία εικόνα, τότε η εικόνα παγώνει και μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες. Επίσης μπορείτε να περιηγηθείτε και να επιλέξετε φωτογραφίες κάνοντας κλικ στα Bullets του Image Slide. 
   Θα παρακαλούσα όσους Συμμαθητές έχουν ομαδικές φωτογραφίες από δραστηριότητες της Τάξης, να τις στείλουν στο email του Συνδέσμου για να τις αναρτήσουμε.
     Ευχαριστώ τους συμμαθητές μας Γιώργο Σκουντή και Γιάννη Αγόρο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εμπλουτισμό του φωτογραφικού άλμπουμ. Έτσι οι φωτογραφίες που έστειλαν ενσωματώθηκαν στον Slider και έγιναν περισσότερες.
Η Σχολή μας. Οι Άσσοι κάθονται!!!! Στροφές... Κι' άλλοι Άσσοι αραχτοί! Στα Εστιατόρια. Μαθήματα και... ο αξέχαστος Iδανικός Εύελπις κ. Χρυσοφάκης! Η σχολή της Βάρης και... πορεία. Στα Μελετητήρια. Στρατιωτική εκπαίδευση στη Βάρη. Πρίν τη Παρέλαση. Και η παρέλαση. Δευτεροετείς Κύριοι κάθονται! Δευτεροετείς κύριοι στο ανοιχτό. (Δέ τρέχει κανένας πάντως!!!;;;) Ατελείωτες παρατάξεις - αναφορές. Στο Στρατόπεδο. Στρατόπεδο! Δευτεροετείς και μάθημα τοπογραφίας. Στρατόπεδο! Μπροστά από τις σκηνές. Στρατόπεδο και Καμίτσια παραθαλάσια εκπαίδευση. Τα μουστάκια αρχίζουν να ανθίζουν. Τριτοετείς! Τριτοετείς. Πανέτοιμοι και διψασμένοι για διοίκηση! Τριτοετείς!  Στρατόπεδο και ενημερωτικές επισκέψεις. Στρατόπεδο και επιμορφωτικές επισκέψεις. Παρατάξεις-Παρελάσεις-Επιθεωρήσεις αλλά και βραβεύσεις. Οι Αντιπροσωπείες έχουν και τα καλά τους! Τεταρτοετείς μέν, αλλά δια βίου εκπαίδευση! Ο ΠΘ σαρώνει τα πάντα! Ε! ρε γλέντια! Τεταρτοετείς!!! Διαβάζαμε κιόλας. Στο Θάλαμο. Πρίν το σιωπητήριο. Σεισμός - Ημιυπαίθρια εκπαίδευση και ο Κουβάτης. Διδασκαλία μετά το σεισμό. Αναφορά Τάγματος. Αντιπροσωπεία. Στο ταξίδι της Τάξης μέναμε στα καλύτερα Ξενοδοχεία!!! Τεταρτοετείς και εκπαιδευτικό ταξίδι. Είδαμε ένα σωρό ήρωες! Τεταρτοετείς! Εκπαιδευτικό ταξίδι. Τεταρτοετείς (παραδίδοντες) και τριτοετείς (εν δυνάμει διοικούσα) στο θάλαμο. Παράδοση Σημαίας. Επιτέλους Ανθυπολοχαγοί! Με τοv Πρόεδρο Κ. Καραμανλή και τον ΥΕΘΑ Γ. Αβέρωφ. Άποψη της Σχολής. Στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών μας άλλαξαν τα φώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου