Menu Bill Papas

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Βεβαιώσεις Αποδοχών Σύνταξης από Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Print Friendly and PDF

 Αγαπητοί Συνάδελφοι!

       Όπως ήδη γνωρίζετε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους εκδίδονται οι Μηνιαίες και Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών της σύνταξής μας. Οι μηνιαίες για την ενημέρωσή μας, οι ετήσιες για την Εφορία (αν και τώρα πλέον τα ποσά είναι προσυμπληρωμένα στη φορολογική δήλωση).

     Αριστερά του Blog στο gadget Υπηρεσίες ΓΛΚ – Συντάξεις - TAXISnet το κουμπί Εφαρμογές TAXISnet σας οδηγεί στη κεντρική σελίδα του ΤΑΞΙΣ.
     Το δεύτερο κουμπί σας οδηγεί στην ιστοσελίδα των συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ενώ το τρίτο σας οδηγεί στις παρούσες οδηγίες.
     Σημειώνω ότι κάνοντας ΚΛΙΚ στις εικόνες, αυτές μεγεθύνονται.

1. Για τη λήψη βεβαίωσης αποδοχών  σύνταξης απαιτούνται:
  • Το όνομα χρήστη (username) του TAXISnet.
  • Ο κωδικός εισόδου χρήστη (password) του TAXISnet.
2. Είσοδος στην Υπηρεσία Διάθεσης Βεβαιώσεων Αποδοχών σύνταξης.
     Κάνουμε κλικ ΕΔΩ   ή στο κουμπί Ενημερωτικό Σημείωμα Σύνταξης Γεν. Λογ. Του Κράτους αριστερά του Blog στο gadget Υπηρεσίες ΓΛΚ – Συντάξεις - TAXISnet.
     Στην οθόνη της ιστοσελίδας του ΓΛΚ που εμφανίζεται επιλέγουμε Συντάξεις και κάνουμε κλικ αριστερά στην προσωποποιημένη πληροφόρηση.
     Αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο TAXISnet θα μας ζητηθεί να συνδεθούμε. Δίνουμε όνομα χρήστη τον κωδικό εισόδου και πατάμε ΟΚ.
     Στην επόμενη οθόνη επιλέγουμε Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα ή Βεβαίωση αποδοχών προκειμένου για τις ετήσιες αποδοχές
     Στην οθόνη που εμφανίζεται τικάρουμε την επιλογή του ονόματος που μας ενδιαφέρει και επιλέγουμε Έτος και Μήνα.
     Στη συνέχεια επιλέγουμε Εμφάνιση pdf (ή html αν μας ενδιαφέρει αυτή η μορφή εμφάνισης) και μας ανοίγει ένα παράθυρο με την αντίστοιχη βεβαίωση σύνταξης. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε ή να τυπώσουμε τη βεβαίωση.
     Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να Επιστρέψουμε στη προηγούμενη σελίδα, να οδηγηθούμε στη Κεντρική Σελίδα ή να Αποσυνδεθούμε.
     Για να δούμε και εκτυπώσουμε την ετήσια βεβαίωση αποδοχών επιστρέφουμε στη προηγούμενη σελίδα και επιλέγουμε Βεβαίωση Αποδοχών. Στη οθόνη που εμφανίζεται επιλέγουμε Έτος και πατάμε Εμφάνιση Βεβαίωσης.
    Σημειώνω ότι ακόμα οι Βεβαιώσεις Αποδοχών έτους 2014 ακόμα δεν είναι διαθέσιμες.

    Αφού δούμε και αποθηκεύσουμε τη βεβαίωση επιλέγουμε να Επιστρέψουμε στη προηγούμενη σελίδα, να οδηγηθούμε στη Κεντρική Σελίδα ή να Αποσυνδεθούμε εφόσον δεν  μας ενδιαφέρει κάτι άλλο.
      Υπόψη ότι ενδεχόμενη αποσύνδεση, μας αποσυνδέει και από το TAXISnet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου